Personal Chef • Hans van Mierlo



Soms is de beste plek voor de perfecte lunch of diner uw eigen locatie. De intieme sfeer, in de vertrouwde omgeving met uw personal touch. Met mijn personal chef service krijgt u professioneel culinair maatwerk op uw eigen locatie. U bent hierbij niet gebonden aan restaurant of cateringformules. De gerechten, het aantal gangen en manier van serveren, de keuze is aan U. Voorbeelden zijn een informele ‘walking dinner’ met een proeverij van kleine gerechten in een losse sfeer of een klassieke franse stijl 3 gangen lunch aan uw onberispelijk gedekte tafel.


Aanpak


Op basis van uw wensen en mogelijkheden maak ik een menu voorstel op maat. Ik koop ingrediënten bij biologische landbouwers uit de streek en top leveranciers van onder meer duurzaam gevangen vis.  Een paar uur voor aanvang van uw event kom ik op uw locatie aan om de laatste voorbereidingen te treffen. De gerechten worden door mij in uw keuken bereid en ik serveer de gerechten zoals u wenst: uiterst discreet of juist met een toelichting over herkomst en bereiding. Tegen de tijd dat uw gasten aan de koffie zitten, zorg ik ervoor dat uw keuken aan kant is.


Chefkok op de Zaak


Een culinair onthaal voor uw relaties discreet geserveerd in uw vergaderkamer of een teambuilding event in de vorm van een culinaire workshop of training. Ook zonder uitgebreide keuken in uw kantoor kan de perfecte lunch of diner ter plekke worden afgemaakt. Een pantry met een stopcontact en een spoelbak volstaat. De tafelaankleding, servies en bestek zijn onderdeel van de service.


Mail of bel om de mogelijkheden te bespreken.

Privé kok aan huis of op de zaak

Om u een idee te geven van mogelijkheden en kosten staan er voorbeeld menu's met een prijsindicatie voor een groep van 10 personen op de menu pagina. De menu prijzen zijn exclusief wijn want sommige opdrachtgevers zijn graag de sommelier van het event.


In de voorbeeld menu's staat bij iedere gang een passende wijn. Op de wijn pagina worden deze wijnen en wijnhuizen beschreven. De voorgestelde wijnen liggen een klasse boven typische arrangementswijnen en worden voor een aanzienlijk scherpere prijs aangeboden dan gebruikelijk is in restaurants. In overleg kan het kwaliteitsniveau nog een klasse hoger.

Menuvoorbeelden en Wijnopties