Personal Chef • Hans van Mierlo

Op deze pagina treft u voorbeeldmenu’s van 3 tot 10 gangen. Deze zijn bedoeld om u een idee te geven van de mogelijkheden en kosten. In overleg maak ik graag een maatwerk menu dat precies past bij uw wensen. De prijzen hieronder zijn bij 10 personen inclusief zelfgemaakte bonbons maar exclusief wijn.

3 gangen menu, € 58,50 per persoon


Huis gemarineerde wilde zalm met honing/mosterd op een salade van venkel/appel

Langoustine staartje op een bedje van gegrilde paprika en een basilicumolie

Gegrilde ST.Jacobsschelp gevuld met truffel, puree van bloemkool en Parmezaanschuim

Kammerner Renner Erste Lage Gruner Veltliner, Kamptal, Oostenrijk 2014

***


Met pistachenoten gevulde kwartelfilet/ rode wijnsaus,

Div. voorjaars groenten en een aardappeltaartje

Thorn-Clarke ‘Shotfire Eidge’ Shiraz, Barossa, Australië 2014

***

Gemarineerde bramen, chocolademousse, macarons, kokosijs en slagroom

Recioto Di Soave “ Motto Piane” Monteforte d’Alpone, Veneto, Italië, 2012.

5 gangen menu, € 85,75 per persoon


Salade van gerookte eend met knolselderij/appel, Amsterdamszuur en walnoten

Deidesheimer Herrgottsacker Riesling Kabinett Trocken 2015

***

Kreeftenstaartje met een lasagne van spinazie/tomaat en schuim van Parmezaanse kaas

Kammerner Renner Erste Lage Gruner Veltliner, Kamptal, Oostenrijk 2014

***

Dry aged prime Black Angus filet van Greekstone Farms

met paddenstoelen saus, geb. aardappel/knolselderijen diverse groenten

Cuvée Bertrand, Kamptal, Oostenrijk, 2013

***



Bordje met diverse Nederlandse kazen  met vijgen en gembercompôte

Quinta de la Rosa 10 jaar oude Tawny Port

***

Pure chocolade ganache met frambozen, citroen tiramisu,

salade van mango en een kokossorbet

Recioto Di Soave “ Motto Piane” Monteforte d’Alpone, Veneto, Italië, 2012

Een groot menu met 10 kleine gerechten in twee serveeralternatieven:

Tasting menu geserveerd aan tafel, per persoon € 115,00

Walking dinner, staand geserveerd, per persoon € 97,50

Prijsindicatie bij 10 personen.





In limoen gemarineerde Langoustine op een oosters salade

Deidesheimer Herrgottsacker Riesling Kabinett Trocken 2015

***


Rouleau van ganzenlever/pastranimet gebakken appel en perenstroop

Deidesheimer Herrgottsacker Riesling Kabinett Trocken 2015

***


Tartaar van kalfsvlees met een salade van gemarineerde en kruiden

Ixsir ‘Altitudes’ Blanc, Libanon 2015

***


Soepje van aardpeer met paddenstoeltjes en een truffelroom

Ixsir ‘Altitudes’ Blanc, Libanon 2015

***


Gegrilde verse coquille in eigen schelp met op drie manieren bereiden bloemkool

Kammerner Renner Erste Lage Gruner Veltliner, Kamptal, Oostenrijk 2014

***


Gebakken kabeljauw met basilicum olie, gegrilde groenten

en een risotto met  parmezaanse kaas

Kammerner Renner Erste Lage Gruner Veltliner, Kamptal, Oostenrijk 2014

***


Gebakken kalfshaas met salie saus,

gegrilde groenten en een kroketje van polenta

Thorn-Clarke ‘Shotfire Eidge’ Shiraz, Barossa, Australië 2014

***


Klein kaasbroodje met buitenlandse kazen en div compote

Thorn-Clarke ‘Shotfire Eidge’ Shiraz, Barossa, Australië 2014

***


Kleine fruitsalade gemarineerd met mint en citroensorbet

Recioto Di Soave “ Motto Piane” Monteforte d’Alpone, Veneto, Italie, 2012

***


Eclair gevuld met frambozen, chocolade mousse en slagroom

Recioto Di Soave “ Motto Piane” Monteforte d’Alpone, Veneto, Italie, 2012

Menu suggesties

Tasting menu of walking dinner menu