Op deze pagina treft u voorbeeldmenu’s van 3 tot 10 gangen. Deze zijn bedoeld om u een idee te geven van de mogelijkheden en kosten. In overleg maak ik graag een maatwerk menu dat precies past bij uw wensen. De prijzen hieronder zijn voor 10 personen inclusief amuses, koffie met zelfgemaakte bonbons en BTW maar exclusief wijn.
3 gangen menu, € 74,50 per persoon
Op drie manieren bereiden tonijn met verschillende bereidingen van komkommer en een mierikswortel mayonaise
Apostelhoeve Cuvee XII, Maastricht, Limburg, Nederland, 2021
***
Hertenfilet met gebakken cantharellen en rode wijnsaus,
verschillende bereidingen van bietjes
Thorn-Clarke ‘Shotfire’ Shiraz, Barossa, Australië 2019
***
Panna cotta met compote van appel/rozijnen, spekkoek en kaneelroomijs
Recioto Di Soave “ Motto Piane” Monteforte d’Alpone, Veneto, Italië, 2017.
5 gangen menu, € 107,50 per persoon
Terrine van kreeft, avocado en tomaat met een limoen mayonaise
Apostelhoeve Cuvee XII, Maastricht, Limburg, Nederland, 2021
***
Ganzenlever mousse met hibiscus gelei, groene asperge en brioch toast
Deidesheimer Herrgottsacker Riesling Kabinett Trocken 2020
***
Gestoomde heilbot met saffraan schuim,
gegrilde zoete aardappel en wilde spinazie
Kammerner Renner Erste Lage Gruner Veltliner, Kamptal, Oostenrijk 2021
***
Bordje met diverse Nederlandse kazen met vijgen en gembercompôte
Cuvée Bertrand, Niederosterreich, Oostenrijk, 2017
***
Op verschillende manieren bereiden mango/passievrucht en panna cotta
Jumilla Amatus Monastrell Dulce,Murcia, Spanje, 2019
Een groot menu met 10 kleine gerechten in twee serveeralternatieven:
Tasting menu geserveerd aan tafel, per persoon € 145,00
Walking dinner, staand geserveerd, per persoon € 122,50
Prijsindicatie bij 10 personen.
Gemarineerde makreel met Citrus en knapperige venkel
Deidesheimer Herrgottsacker Riesling Kabinett Trocken 2020
***
Rouleau van ganzenlever/gerookte eend, gebakken appel en briochtoast
Deidesheimer Herrgottsacker Riesling Kabinett Trocken 2020
***
Tartaar van kalfsvlees met een salade van gemarineerde en kruiden
Ixsir ‘Altitudes’ Blanc, Libanon 2021
***
Komkommersoepje met Texelse garnalen en een dille creme
***
In kombu dashi gemarineerde tomaat, kabeljauw rug,
langoustine, haringkuit en krokantje van miso
Ixsir ‘Altitudes’ Blanc, Libanon 2021
***
Gerookte wilde zalm, Hollandaisesaus, kaviaar, zeekraal en gebrande asperge
Kammerner Renner Erste Lage Gruner Veltliner, Kamptal, Oostenrijk 2021
***
Ravioli gevuld met pompoen, spinazie en een sinaasappelsaus
Kammerner Renner Erste Lage Gruner Veltliner, Kamptal, Oostenrijk 2021
***
Gebraden Parelhoen met eigenjus, daslook, meiknol en eenkoornrisotto
Thorn-Clarke ‘Shotfire’ Shiraz, Barossa, Australië 2019
***
Klein bordje met 3 verschillnde buitenlandse kaasjes
Thorn-Clarke ‘Shotfire’ Shiraz, Barossa, Australië 2019
***
Dessert van op verschillende manieren bereiden aardbeien en slagroom
Recioto Di Soave “ Motto Piane” Monteforte d’Alpone, Veneto, Italie, 2017
Menu suggesties
Tasting menu of walking dinner menu
Vegan 5 gangen menu, € 89,50 per persoon
Biet carpaccio van verschillende kleuren biet, burrata en basilicumolie
Deidesheimer Herrgottsacker Riesling Kabinett Trocken 2020
***
Soepje van aardpeer met paddenstoelen en truffel
***
Salade met gegrilde groente, walnoten en notendressing met balsamico
Kammerner Renner Erste Lage Gruner Veltliner, Kamptal, Oostenrijk 2021
***
Ravioli gevuld met ratatouille, geroosterde pijnboompitten,
pesto en een schuim van Parmezaan
Cuvée Bertrand, Niederosterreich, Oostenrijk, 2017
***
Fruitsalade met een mintsiroop en mango sorbet
Jumilla Amatus Monastrell Dulce,Murcia, Spanje, 2019