Personal Chef • Hans van Mierlo

Op deze pagina treft u voorbeeldmenu’s van 3 tot 10 gangen. Deze zijn bedoeld om u een idee te geven van de mogelijkheden en kosten. In overleg maak ik graag een maatwerk menu dat precies past bij uw wensen. De prijzen hieronder zijn voor 10 personen inclusief amuses, koffie met zelfgemaakte bonbons en BTW maar exclusief wijn.

3 gangen menu, € 67,50 per persoon


Op drie manieren bereiden tonijn met verschillende bereidingen van komkommer en een mierikswortel mayonaise

Kammerner Renner Erste Lage Gruner Veltliner, Kamptal, Oostenrijk 2016

***


Hertenfilet met gebakken cantharellen en rode wijnsaus,

verschillende bereidingen van bietjes

Thorn-Clarke ‘Shotfire’ Shiraz, Barossa, Australië 2016

***


Panna cotta met compote van appel/rozijnen, spekkoek en kaneelroomijs

Recioto Di Soave “ Motto Piane” Monteforte d’Alpone, Veneto, Italië, 2014.

5 gangen menu, € 94,50 per persoon


Terrine van kreeft, avocado en tomaat met een limoen mayonaise

Deidesheimer Herrgottsacker Riesling Kabinett Trocken 2016

***

Ganzenlever mousse met hibiscus gelei, groene asperge en brioch toast

Deidesheimer Herrgottsacker Riesling Kabinett Trocken 2016

***

Gestoomde heilbot met saffraan schuim,

gegrilde zoete aardappel en wilde spinazie

Kammerner Renner Erste Lage Gruner Veltliner, Kamptal, Oostenrijk 2016

***



Bordje met diverse Nederlandse kazen  met vijgen en gembercompôte

Cuvée Bertrand, Niederosterreich, Oostenrijk, 2015

***

Op verschillende manieren bereiden mango/passievrucht en panna cotta

Recioto Di Soave “ Motto Piane” Monteforte d’Alpone, Veneto, Italië, 2014

Een groot menu met 10 kleine gerechten in twee serveeralternatieven:

Tasting menu geserveerd aan tafel, per persoon € 129,00

Walking dinner, staand geserveerd, per persoon € 107,50

Prijsindicatie bij 10 personen.



Gemarineerde makreel met Citrus en knapperige venkel

Deidesheimer Herrgottsacker Riesling Kabinett Trocken 2016

***


Rouleau van ganzenlever/gerookte eend, gebakken appel en briochtoast

Deidesheimer Herrgottsacker Riesling Kabinett Trocken 2016

***


Tartaar van kalfsvlees met een salade van gemarineerde en kruiden

Ixsir ‘Altitudes’ Blanc, Libanon 2016

***


Komkommersoepje met Texelse garnalen en een dille creme

***


In kombu dashi gemarineerde tomaat, kabeljauw rug,

langoustine, haringkuit en krokantje van miso

Ixsir ‘Altitudes’ Blanc, Libanon 2016

***


Gerookte wilde zalm, Hollandaisesaus, kaviaar, zeekraal en gebrande asperge

Kammerner Renner Erste Lage Gruner Veltliner, Kamptal, Oostenrijk 2016

***


Ravioli gevuld met pompoen, spinazie en een sinaasappelsaus

Kammerner Renner Erste Lage Gruner Veltliner, Kamptal, Oostenrijk 2016

***


Gebraden Parelhoen met eigenjus, daslook, meiknol en eenkoornrisotto

Thorn-Clarke ‘Shotfire’ Shiraz, Barossa, Australië 2016

***


Klein bordje met 3 verschillnde buitenlandse kaasjes

Thorn-Clarke ‘Shotfire’ Shiraz, Barossa, Australië 2016

***


Dessert van op verschillende manieren bereiden aardbeien en slagroom

Recioto Di Soave “ Motto Piane” Monteforte d’Alpone, Veneto, Italie, 2014

Menu suggesties

Tasting menu of walking dinner menu

Vegan 5 gangen menu, € 87,50 per persoon


Biet carpaccio van verschillende kleuren biet, burrata en basilicumolie

Deidesheimer Herrgottsacker Riesling Kabinett Trocken 2016

***

Soepje van aardpeer met paddenstoelen en truffel

***

Salade met gegrilde groente, walnoten en notendressing met balsamico

Kammerner Renner Erste Lage Gruner Veltliner, Kamptal, Oostenrijk 2016

***



Ravioli gevuld met ratatouille, geroosterde pijnboompitten,

pesto en een schuim van Parmezaan

Cuvée Bertrand, Niederosterreich, Oostenrijk, 2015

***

Fruitsalade met een mintsiroop en mango sorbet

Recioto Di Soave “ Motto Piane” Monteforte d’Alpone, Veneto, Italië, 2014