Personal Chef • Hans van Mierlo

Tartaar van Black Angus met gepocheerd kwarteleitje en zuurtjes
Tartaar van Black Angus met gepocheerd kwarteleitje en zuurtjes
Gemarineerde rauwe zalm op een salade van venkel en appel met een honing-mosterd dressing
Gemarineerde rauwe zalm op een salade van venkel en appel met een honing-mosterd dressing
Huisgemaakte garnalen kroketje met een limoen mayonaise
Huisgemaakte garnalen kroketje met een limoen mayonaise
Tempura van oester op een oosterse salade
Tempura van oester op een oosterse salade
Bonbon van ganzenlever gebakken appel, hazelnoot, perenstroop en een briochetoast
Bonbon van ganzenlever gebakken appel, hazelnoot, perenstroop en een briochetoast
Rauwe tonijn/zalm met sesam, kleinsalade en mierikswortelmayo
Rauwe tonijn/zalm met sesam, kleinsalade en mierikswortelmayo
Rauwe wilde zalm met gemarineerde komkommer, sojasaus en wasabi mayonaise
Rauwe wilde zalm met gemarineerde komkommer, sojasaus en wasabi mayonaise
Heldere tomaten bouillon met fijne groenten en een tosti met ganzenlever
Heldere tomaten bouillon met fijne groenten en een tosti met ganzenlever
Soepje van pompoen met sinaasappelroom en pijnboompitten
Soepje van pompoen met sinaasappelroom en pijnboompitten
Koud komkommersoepje met Hollandse garnalen en een dilleroom
Koud komkommersoepje met Hollandse garnalen en een dilleroom
Soepje van aardpeer (topinamboer) met paddenstoelen en een truffel room
Soepje van aardpeer (topinamboer) met paddenstoelen en een truffel room
Kreeften cappuccino met een cognacroom
Kreeften cappuccino met een cognacroom
In citrus gemarineerde langoustine op een oosterse salade
In citrus gemarineerde langoustine op een oosterse salade
Marbre van rauwe ham en asperge, gebakken kwartel eitje en peterselieschuim
Marbre van rauwe ham en asperge, gebakken kwartel eitje en peterselieschuim
Gerookte eend op een salade van knolselderij/appel, walnoten en Amsterdamszuur
Gerookte eend op een salade van knolselderij/appel, walnoten en Amsterdamszuur
Wilde zalm met honing/mosterddressing, Langoustine met gegrilde paprika, St. Jacobsschelp: truffel, bloemkool & parmezaan
Wilde zalm met honing/mosterddressing, Langoustine met gegrilde paprika, St. Jacobsschelp: truffel, bloemkool & parmezaan
Salade van gerookte paling met drie kleuren ingemaakte bietjes en mierikswortel
Salade van gerookte paling met drie kleuren ingemaakte bietjes en mierikswortel
Gemarineerde langoustine op een oosterse salade
Gemarineerde langoustine op een oosterse salade
In citrus gemarineerde St, Jacobsschelp met kruiden en ingelegde groenten
In citrus gemarineerde St, Jacobsschelp met kruiden en ingelegde groenten
Tataki van tonijn met gemarineerde komkommer en een teriyakisaus
Tataki van tonijn met gemarineerde komkommer en een teriyakisaus
Terrine van Langoustine/spinazie/gerookte zalm en een kruidenmayonaise
Terrine van Langoustine/spinazie/gerookte zalm en een kruidenmayonaise
Terrine van King crab, avocado, tomaat en wortel met een citroenmayonaise
Terrine van King crab, avocado, tomaat en wortel met een citroenmayonaise
Terrine van gerookte zalm, groenen asperge en truffel aardappel en een kruidenmayo
Terrine van gerookte zalm, groenen asperge en truffel aardappel en een kruidenmayo
Terrine van gekonfijte eend en ganzenlever met gebakken appel en perenstroop
Terrine van gekonfijte eend en ganzenlever met gebakken appel en perenstroop
Huis gerookte sliptong op een salade van paddenstoelen, tomaat en kappertjes
Huis gerookte sliptong op een salade van paddenstoelen, tomaat en kappertjes
Advocado mousse met Hollandse garnalen en een kleine salade
Advocado mousse met Hollandse garnalen en een kleine salade
Op drie manieren bereide tonijn: Tartaar, rosbief/sesam en gemarineerd, met  komkommerbereidingen en mierikswortelmayo
Op drie manieren bereide tonijn: Tartaar, rosbief/sesam en gemarineerd, met komkommerbereidingen en mierikswortelmayo
Gemarineerde groenten met mozzarella en kruidenolie
Gemarineerde groenten met mozzarella en kruidenolie
Gepocheerde heilbot op een risotto en een salsa van tomaat
Gepocheerde heilbot op een risotto en een salsa van tomaat
Op twee manieren bereide St. Jacobsschelp 
Gegrild met tomaat salsa en basilicum olie  en gevuld met truffel en bloemkool puree
Op twee manieren bereide St. Jacobsschelp
Gegrild met tomaat salsa en basilicum olie en gevuld met truffel en bloemkool puree
Wilde zalm op een salade van venkel en appel, langoustine op tomaat salsa en een gevulde St. Jacobsschelp met truffel en bloemkool
Wilde zalm op een salade van venkel en appel, langoustine op tomaat salsa en een gevulde St. Jacobsschelp met truffel en bloemkool
Kreeften lasagne met ricotta, spinazie en tomaat met een schuimvan Parmezaansekaas
Kreeften lasagne met ricotta, spinazie en tomaat met een schuimvan Parmezaansekaas
Gegrilde St. Jacobsschelp met drie bereidingen van bloemkool en saffraansaus
Gegrilde St. Jacobsschelp met drie bereidingen van bloemkool en saffraansaus
Groenten bijlage
Groenten bijlage
Witte Hollandse asperge met gepocheerde wilde zalm, Hollandaisesaus, kwarteleitje en een puree van zoete aardappel
Witte Hollandse asperge met gepocheerde wilde zalm, Hollandaisesaus, kwarteleitje en een puree van zoete aardappel
Gegrilde tarbotfilet met basilicum olie en puree van drie kleuren wortel
Gegrilde tarbotfilet met basilicum olie en puree van drie kleuren wortel
Gebakken kabeljauw met kruidenolie gegrilde groenten en een risotto met Parmezaansekaas
Gebakken kabeljauw met kruidenolie gegrilde groenten en een risotto met Parmezaansekaas
Witte asperge met gebakken zalm saus Hollandaise, kwarteleitje, schuim van asperge en gegrilde zoete aardappel
Witte asperge met gebakken zalm saus Hollandaise, kwarteleitje, schuim van asperge en gegrilde zoete aardappel
Gestoomde heilbot met een Noilly prat saus, gegrilde zoete aardappel, spinazie en een aardappel mousseline
Gestoomde heilbot met een Noilly prat saus, gegrilde zoete aardappel, spinazie en een aardappel mousseline
Hertenfilet met rode wijnsaus, chanterelle en op verschillende manieren bereiden biet
Hertenfilet met rode wijnsaus, chanterelle en op verschillende manieren bereiden biet
Reefilet met rode wijnjus, stoofpeertje, puree van knolselderij
Reefilet met rode wijnjus, stoofpeertje, puree van knolselderij
Met pistache gevulde kwartelfilet Portsaus en bijpassende groenten
Met pistache gevulde kwartelfilet Portsaus en bijpassende groenten
Kalfshaas met verse morieltjes rode wijnsaus en jonge voorjaar groenten
Kalfshaas met verse morieltjes rode wijnsaus en jonge voorjaar groenten
Black Angus filet met paddenstoelen
Black Angus filet met paddenstoelen
Kalfshaas filet met een saliejus, gegrilde groenten en een kroketje van polenta
Kalfshaas filet met een saliejus, gegrilde groenten en een kroketje van polenta
Hertenfilet, gebakken paddenstoelen, stoofpeertje, spekjes en hutspot
Hertenfilet, gebakken paddenstoelen, stoofpeertje, spekjes en hutspot
Bordje met 3 soorten kaas
Bordje met 3 soorten kaas
Bordje met 5 soorten kaas
Bordje met 5 soorten kaas
Taartje van ananas met kokossorbet en pure chocolademousse
Taartje van ananas met kokossorbet en pure chocolademousse
Perentaartje met chocolademousse, speculaas roomijs, slagroom en kletskopje
Perentaartje met chocolademousse, speculaas roomijs, slagroom en kletskopje
Dessert met 3 elementen: pure chocolade ganache met frambozen, salade van mango met een kokossorbet, citroen tiramisu
Dessert met 3 elementen: pure chocolade ganache met frambozen, salade van mango met een kokossorbet, citroen tiramisu
Chocolade ganache met gemarineerde bramen en een ijs van witte chocolade en macarons
Chocolade ganache met gemarineerde bramen en een ijs van witte chocolade en macarons
Eclair gevuld met chocolademousse en frambozen en slagroom
Eclair gevuld met chocolademousse en frambozen en slagroom
Panna cotta met verschillende bereidingen van mango/passievrucht
Panna cotta met verschillende bereidingen van mango/passievrucht
Mini vruchten tartelettes
Mini vruchten tartelettes
Fruitsalade met mango en limoensorbet
Fruitsalade met mango en limoensorbet
Huis gemaakte bonbons
Huis gemaakte bonbons
Huis gemaakte bonbons
Huis gemaakte bonbons

kies pagina

Foto's van gerechten bij klanten

De foto's zijn door mijzelf bij recente opdrachten genomen.

Klik op foto voor slideshow.